Mikkel Rønnow Musicals er et kommercielt teaterselskab, der producerer store, klassiske musicals for det krævende publikum.

Vi giver dig suset i maven, når lyset dæmpes i teatret og det tunge, røde fortæppe løftes til ouverturen fra det store orkester. Intime, rørende øjeblikke og kæmpe ensemblenumre med kor og dansere. Begejstring i hjertet og en tåre i øjenkrogen når sang og musik taler følelsernes sprog og giver os en oplevelse, der er større end os selv.

Mikkel Rønnow Musicals har senest udviklet og præsenteret hele to verdenspremierer: She Loves You med musik af Lennon & McCartney (Tivoli 2022) og Margrethe (Det Kongelige Teater 2023). Vi har også stået bag den succesfulde revival af alle tiders største danske musicalsucces Atlantis (Tivoli 2021) og Chess (Tivoli 2018).

Om Mikkel Rønnow

Som producent har Mikkel Rønnow i over 30 år stået bag succesfulde musicalopsætninger i Danmark, senest Margrethe på Det Kgl. Teater og Atlantis i Tivolis Koncertsal. Mikkel Rønnow har produceret hele fem opsætninger af CHESS, hvor den seneste fra 2018 blev den bedst anmeldte musical i Tivoli nogensinde. Andre store musicals tæller bl.a. David Bowie’s LAZARUS med Aarhus Teater og Det Kongelige Teater, Made in Aarhus, My Fair Lady og Grease.

Sammen med Stig Rossen producerede Mikkel Rønnow store opsætninger af Chess, Copacabana og Les Misérables i Falconer Salen og på Danmarksturné.

Som chefproducent på Aarhus Teater stod Mikkel Rønnow bag en lang række skuespil og musikteater, heriblandt den Reumert-vindende teaterkoncert LEONARD COHEN.

Sideløbende med at være producent har Mikkel Rønnow en omfattende karriere som kapelmester, og har i denne egenskab dirigeret musicals som SWEENEY TOOD, LA CAGE AUX FOLLES, CABARET og CHESS på Aarhus Teater, CANDIDE på Den Fynske Opera, CHESS på Fredericia Teater, WEST SIDE STORY i Musikhuset Aarhus og på DR P2 samt danmarksturnéer af Les Misérables, My Fair Lady, Copacabana, Grease, Made in Aarhus samt koncertturnéerne I Love Musicals og I Love Musicals 2.

Har på eget pladeselskab udgivet og dirigeret musical-cd’er med Odense Symfoniorkester, City of Prague Philharmonic Orchestra samt engelske og danske studieorkestre.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Alle ordrer fremsendes med PostNord.

Leveringsomkostninger tillægges ved udtjekning.