Privatlivspolitik

Tilmelder du dig vores nyhedsbreve fra Mikkel Rønnow Musicals og Musical 23, er den dataansvarlige Mikkel Rønnow Musicals (cvr nr. 41841370), Sjællandsbroen 21 –stuen, 2450 København SV.
Dine oplysninger indsamles kun med det formål at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring på sociale medier (hhv.Facebook og Instagram) om vores arrangementer og holde dig orienteret om de største musicalnyheder, give dig adgang til pre-sale og konkurrencer. Til dette formål indsamler vi din e-mailadresse, samt en tilladelse til at levere nyhedsbreve og markedsføring på sociale medier til dig fra Mikkel Rønnow Musicals og Musical 23.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene via et afmeldings-linket i nyhedsbrevet. Afmelder du dig et nyhedsbrev, kontakter vi dig ikke igen. Vi beholder dine oplysninger, så længe det er i overensstemmelse med dansk lovgivning.
Vi kan videregive personlige oplysninger til tilknyttede selskaber og datterselskaber samt professionelle rådgivere i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning. Vores medarbejdere, forretningspartnere og leverandører har muligvis adgang til dine personlige oplysninger i begrænset omfang efter behov med henblik på levering af en tjeneste til os eller for at give dem mulighed for at agere på vores vegne i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.
Hvis du har spørgsmål om denne meddelelse om persondatabeskyttelse kan du kontakte os via e-mail på web@musicals.dk. Persondatabeskyttelse i forbindelse med billetkøb hos vores billetudbyder Billetlugen A/S kan læses her: https://www.billetlugen.dk/help/data-protection/. Køber du en billet til et af vores arrangementer udbudt via Billetlugen A/S, benytter vi de oplyser, du angiver ved billetkøbet, til at opfylde vores forpligtelser over for dig ved levering af denne ydelse. Endvidere vil oplysningerne indgå i almindelig statistikudarbejdelse.