Skip to main content

Glæd jer til en stor musical med 24 skuespillere og 18 musikere

MODTAG VORES NYHEDSBREV
For dig der vil holdes opdateret om Musicalen Margrethe og andre store musicalnyheder.

*Jeg ønsker at modtage nyheder fra Mikkel Rønnow Musicals og Musical 23 via e-mail og på sociale medier. Vi sender max. 10 nyhedsbreve om året, og du kan framelde dig når som helst. Se privatlivspolitik.

Bag TOCA Records står barndomsvennerne Torben Sander og Carsten Jensen. De har i mere end 50 år spillet i band sammen, og da de to var bare 12 år gamle, opfandt de TOCA Records. TOCA Records investerer i kulturelle begivenheder og har bl.a. været med i musicalkoncert-rækken I Love Musicals. De har sammen med Mikkel Rønnow produceret publikumssucceserne Chess, Atlantis og senest She Loves You.

H.C. Andersen Festivals er en privat almennyttig forening startet af erhvervslivet og båret af frivillige kræfter. Festivalen finder sted hvert år i august, hvor Odense centrum er rammen om mere end 500 eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper. Der er noget for enhver, men ikke alt er for alle! Du kan opleve et genkendeligt H.C. Andersen-univers i teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, men i lige så høj grad noget helt anderledes som Street Art, koncerter, lysshow og meget mere - aktiviteter som ligger i forlængelse af H.C. Andersens kunstneriske univers med masser af brændstof til fantasien. Visionen for festivalen er at udbrede kendskabet til H.C. Andersens evigt aktuelle univers og hans fødeby Odense langt ud i verden. ALT KAN SKE!

Læs mere på hcafestivals.dk

Mikkel Rønnow Musicals er et kommercielt teaterproduktionsselskab, der producerer store, klassiske musicals. Den store musikalske oplevelse er altid i centrum når Mikkel Rønnow Musicals producerer de store forestillinger på turné i Danmark. Missionen er at forene den kommercielle forretning med et højt kunstnerisk niveau til glæde for investorer, samarbejdspartnere og ikke mindst publikum.

Odeon i Odense

H.C. Andersen Festivals · 17. – 26. august 2023
KØB BILLETTER

Musikhuset Aarhus

Aarhus Festuge · 29. august – 10. september 
KØB BILLETTER